SINDS DE UPDATE NAAR PIVOT DREADWIND 1.40.8

Vorige week dus geupdate naar de laatste nieuwe versie van Pivot, te weten 1.40.8. Het is de laatste update die voor deze versie zal worden verstrekt. Hierna zal het toch echt PivotX moeten worden. Maaaaar sinds de update verschenen er een aantal artikelen die ik schreef ineens dubbel bij “artikelen” (en op mijn weblog dus) en kan ik die “tweede exemplaren” niet verwijderen! Ik kan om precies te zijn geen enkel artikel meer verwijderen. Het enige dat ik kan doen is de tweede versie van het artikel op “hold” zetten en de boel rebuilden. Dan staat het artikel in ieder geval niet meer dubbel op mijn weblog. Als ik ingelogd ben staan alle tweede op hold gezette artikelen er echter wel en ik kan ze niet verwijderen, hoe vaak ik het ook probeer.

Naast dit probleem is het ook vreemd dat er steeds & raquo in alle koppen in de ‘dashboard’ zeg maar staat.

Dus bijvoorbeeld
Artikelen & raquo; Overzicht van de Artikelen, ipv
Artikelen; Overzicht van de Artikelen.
Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft, maar het is in ieder geval anders dan voor de update.

Vanavond een postje op het forum gedaan. Er was 1 iemand met hetzelfde artikel-delete-probleem. Ik hoop dat er snel reactie op komt. Of zou echt iedereen al overgestapt zijn naar PIvotX?

UPDATE 18-11-2010 – 00:17 uur: Hansfn van het Pivot-Develop-Team is de bom, hij heeft het meteen gefixed en ik kan weer naar hartelust entry’s deleten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *