VOLLEDIGE POST(S) TONEN OP DE HOMEPAGE, HOE DOE IK DAT?

Ja ehh, in het kader van #durftevragen. Ik zit hier nog even met een designprobleempje… Vriendlief, die deze site een paar jaar geleden voor mij heeft gereviseerd heeft momenteel geen tijd om er naar te kijken en ik heb al zitten zoeken maar ik snap het niet! En misschien is het heel simpel? En misschien lees jij het hier (het kan bijna niet, maar toch, wie weet ;-)) en zeg je “meid, doe ff dit of dat en je bent er”.

Mijn site draait dus op WordPress, ik heb het Hueman WordPress Theme, en we (ja vriendlief natuurlijk, ikke nie) hebben een child theme gemaakt. Alles is naar mijn zin, ik vind het in principe leuk dat je steeds twee rijen post naast elkaar, in het midden ziet, alleen de titel en het plaatje dus en dat je daarop klikt om het verhaal te lezen cq de volledige post of foto te zien. Maaaaaarrrr overal vind ik dat leuk behalve op de frontpage! Daar staat nu een “futured post” bovenaan, wat alleen maar een groter plaatje is, maar daar wil ik graag mijn volledige post zien, misschien wel 3 volledige posts onder elkaar, of alleen de allereerste. De rest kan allemaal zo blijven.

Is er een makkelijke manier om dit te fixen?? Wie oh wie maakt mij blij?!

2 reacties

 1. eamel schreef:

  Ik vrees dat dit in je theme zit. Of juist niet. Als ik ’t schermprintje op de downloadsite ervan bekijk is de lay-out zoals ‘m nu hebt de enige mogelijkheid van presenteren.

  https://nl.wordpress.org/themes/hueman/

  Misschien dan toch maar een andere thema overwegen?

  • Jannie schreef:

   Het lijkt inderdaad onmogelijk, maar ik dacht dat maanisch hetzelfde thema heeft en bij haar lukt het wel… Mijn “meneer” om even in jouw zegswijze te blijven ???? zou er nog eens voor me induiken. Dat wacht ik nog steeds af ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *