WEB-STREEPJE-LOG ON THE MOVE

Er is hard gewerkt in de web-streepje-log-organisatie. Ik schrok me een hoedje toen ik vanmorgen op mijn werk, stiekumpjes naar mijn weblogblaadje surfde… Ik geef toe dat de beheer-afdeling er goed en gelikt uitziet, maar pietje-layout-precies als ik ben kan ik over de veranderingen in de weblog-layout nog niet dol-enthousiast worden.

web-streepje-log-snaps

Ten eerste is de boel niet meer exact in het midden uitgelijnd en daardoor zit mijn web-streepje-log-gedeelte iets scheef onder mijn ‘link-bar’ (van mijn eigen website). Die meegekleurde scrolbar had voor mij trouwens ook niet gehoeven. Ten tweede is de marge in de log-gedeelten veel te klein, de letters zitten bijna tegen de rand. En qua uitlijning in die tabel valt het me ook een beetje tegen dat we de tekst nu NOG niet kunnen ‘uitvullen’. Ten derde zit de rand van de datumbalk nu wel heel strak tegen de datumtekst en is deze tekst ook niet meer vetgedrukt… En tot slot, ten vierde is er geen ‘week-aanklik-mogelijkheid’ meer in de archiefkalender en dat is echt niet zo handy. En al werkende aan dit postje kom ik trouwens nog wel meer lay-out-ergenissen tegen…

Maar ja, het is nu woensdagavond kwart voor tien. Ik ga vanavond eens een poosje wat voor mezelf doen en om twaalf uur gaat de boel voor 24 uur op ‘giro-555’-wit. Dus we kijken later wel weer eens verder. Ik wens jullie een fijne avond verder en vergeet morgen niet te storten, op giro 555.

8 reacties

 1. Het is er inderdaad (nog) niet beter op geworden.
  Er zijn nog heel wat bugs te fixen.

 2. tim schreef:

  wat ben jij een lekkere meid zeg!!!!

 3. K$ schreef:

  Wat ben jij een lekkere zeur Tim

  Ik denk dat ze er wel aan gaan werken Jansch.. ze luisteren naar jou!

 4. Dr Markos schreef:

  Hai Jannie
  Nou ik moet eerlijk zeggen je mag er zijn hoor!
  Dat loggen komt vanzelf wel. Ik zelf vind cammen leuker!
  Kijk maar op mijn site (ps wel voor boven de 18 !)
  Als je mee wil doen? Ja kan toch, ik bedoel we leven in 2005 en wil je 2005 lekkerbeginnen dan: http://www.myowncam.nl ( nl supersite met gratis webcamsoftware voor je cam) Meestal ben ik online: tussen 23.00-01.00 uur PS vertel dit niet tegen je vriendinnen, willen ze allemaal kijken!!!!
  Ciao ………………Die Jannies slaat toch niet zoals bij Georgina op je borsten he? PS Soms chat ik gelijktijdig op deze site en ben ik bezig ( alles is echt hoor zonder Viagra!

 5. summershine schreef:

  Ik vind de nieuwe lay-out ook helemaal niets. Ik haat ook al die streepjes. In het archief vind ik het wel netjes maar de logs wordt mij te streperig hoor šŸ™

 6. O-Ishi schreef:

  Je zou even naar het forum kunnen gaan en dit droppen. Ze fixen de meeste bugs binnen uren.

 7. Laantje schreef:

  Ik ben wel tevreden…

 8. Jannie schreef:

  Tevreden kan ik nog steeds niet zijn….
  …. neem die kalenderfunctie… springt na iedere klik op een datum terug naar de/het lopende maand/jaar… ERG onhandig!

  En dan de lay-out van de postjes….
  die klopt niet meer. Is in ieder geval niet zoals ik ze in de eerste instantie heb gestyled….

  en daar baal ik van.
  Mag ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *