WEBDESIGNEN EN SURFEN

Gisteren een beetje zitten webdesignen met O. (jaja, binnenkort link ik u naar zijn nieuw en eigenhandig gemaakte 1e site). Vervolgens nog een rondje langs ‘de webadresjes’ gesurft. Altijd leuk om te zien waar een ander zoal langs gaat. Zo kwamen we oa bij Nu.NL’s Yoshe, niet dat dat nou de origineelste schijnt te zijn, maar ik vond er wel wat leuke, voor mij onbekende dingetjes.

Zo heb ik vanmorgen dit inparkeerspelletje nog eens nader uitgeprobeerd…

inparkeren

Wat een drama, hahaha… ik mag toch zeggen dat ik normaal gesproken mijn peugje… ehh… blue PoLLie….. wel redelijk KoeL in een klein gaatje stuur, maar in deze game bak ik er helemaal nix van. Dus Suc-6! (sturen met de pijltjes en remmen met de spatiebalk)

 

En dan deze, als ik zo’n velletje in mijn handen krijg kan ik niet stoppen met knetteren… (trouwens: “Ma, jij zult dees ook wel leuk vinden!” *grinn*)

knetteren

Virtueel is het niet zo bevredigend als met ‘het echte handwerk’ maar toch wel geinig dat de velletjes hier onbeperkt voor handen zijn.

Nog even over de avond dan… het was gezellig. Op zijn Italiaans gegeten, rode (welliswaar een te oude maar toch) Vino gedronken en vervolgens de hele avond naast elkaar achter de computer gezeten. Waar gaat dat naartoe met mijn NERD-gehalte?! Of met het algehele NERD-gehalte in Rotterdam en omstreken… als een jongen(33) en meisje(35), helemaal gezond …n in de bloei van hun leven, op een mooie vrijdagavond seempies gaan zitten beeldschermTuren???

Hahaha, ik weet het niet… maar het was primo zo…. *oogjekniptnaarO* ende *NerdAchtigKijkT*

2 reacties

  1. Ollie schreef:

    eh 32 (belangrijk als de jaren gaan tellen ;-))

  2. Jannie schreef:

    OEps!
    rectificeer….
    *handenaanmondzet* OLLIEbol is pas 32 jaar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *