‘WEBDESIGNER IN SPÉ -FORUM

forumscreenshotIk heb gisteravond een eigen Forum weten te downloaden, uploaden, installeren en draaiende gekregen. *trotskijkt* Het is precies hetzelfde Forum als datgene op Web-log-NL, alleen deze is helemaal toegespitst op het webdesignen en alles wat daar bij komt kijken. Maar dan niet voor die doorgewinterde Nerd-achtige (hahaha ik ben gewoon jaloers) Webdesigners. Nee, dit is voor mensen zoals ik, die het webdesignen net ontdekken en die elkaar hier een beetje kunnen contacten en helpen. Ik ga sowieso al mijn medecursisten benaderen, maar natuurlijk is iedereen die ook maar enigszins geinteresseerd is, welkom. Eigenlijk moeten we er juist ook een paar “doorgewinterde” bij hebben …*winkwink*… want waarschijnlijk kunnen we wel wat hulp gebruiken. Ik heb het Forum wel op een Lycos-site moeten zetten, want mijn Planet-provider ondersteunt het php-werk niet. Dit betekent dat er wel wat reclame overheen schuift (balen wel hoor!). Bovendien zit er een foutje in, want als je een berichtje stuurt dan krijg je een foutmelding (alhoewel het bericht dus WEL wordt geplaatst). Dat is ook wel irritant en dat ligt volgens mij ook aan Lycos, al weet ik dat niet zeker (heeft er nog iemand tips???)

Maarrrr dat lossen wel allemaal nog wel op, the bottomline IS dat ik een prachtig Forum heb en dat ik het leuk vind als er geinteresseerde “WEB-mensen” komen kijken en zich registreren!

5 reacties

 1. f r e d schreef:

  ben heel ff wezen kijken in je forum. zo vroeg in de ochtend geschrokken van het woord dreamweaver. met kladblok, word en een simpele html cursus on line kom je heel ver. kijk voor de links maar ff op mijn loglink startpagina. succes.

 2. Marco schreef:

  iedereen z’n eigen methodes Fred….

 3. Wendy schreef:

  He wat goed van je en ook een leuk idee ook nog 😛

  Tja, die foutmelding is dan wel lastig maar van fouten leer je toch.

  Veel succes ermee 🙂

 4. Edwin schreef:

  Ik zal daar eens komen buurten. 😉

 5. Jannie schreef:

  Jaaaaa Edwin,
  dat moet je zeker doen! *loperTjeUitlegT*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *