WEBSITE MET FOTO’S ENZO, JA OF NEE ???

Daar wil ik het vandaag eens over hebben ja, want dat houdt me inene behoorlijk bezig…

Gisteravond ben ik naar les 3 van mijn WebdeSign-cursus geweest. Ik ben echt super- enthousiast over die cursus en het hele fenomeen “websites bouwen”. Ik heb het echt nog maar NET ontdekt en ik ben er continue mee bezig (slaapgebrek viert hoogtij). Vlak voordat ik de cursus begon, lanceerde ik voor het eerst een aantal pagina’s met foto’s en wat tekst (in Word gemaakt) in cyberspace en sindsdien werk ik (bijna) iedere dag aan de lay-out (JannieswebsitE) (maar niet Te kritisch kijken hoor, ik ben een absolute Beginner!) en aan de inhoud (heb de pagina’s inmiddels ook opnieuw gemaakt, in Dreamweaver).

Vorige week gaf ik dan ook (beetje trots enzo(!)),
het adres van mijn site aan een paar medecursisten….

En dit is wat me nu dan bezighoudt;

Een van mijn collega-cursisten zei gisteren dat hij mijn site echt mooi vond en knap gedaan, maar dat hij nooit zoveel van zichzelf bloot zou geven op het Web waar iedereen dat zomaar kan bekijken. Hij doelde met name op de foto’s die ik erop heb staan. Kijk, dat zijn natuurlijk *grinn* gewoon hele degelijke foto’s, maar die kunnen nu door ‘jan en alleman’ worden weggeplukt en bewerkt enzo… :s … en wie weet in welke hoedanigheid ze dan weer eens op “het Net” gaan verschijnen.

Tsja, ik moet eerlijk zeggen dat ik daar helemaal niet zo bij stil heb gestaan. Ik zie zoveel persoonlijke sites met foto’s en “veel” persoonlijke informatie of iig gedachtengangen. Ik vind het nu juist zo leuk om daar naar te kijken, JUIST naar die persoonlijke weblog-sites.

En toch, eerlijk is eerlijk, mijn enthousiastme was best even getemperd op dat moment. Heeft hij nou gelijk? Gaan er vervelende dingen gebeuren? Ja, je hebt er natuurlijk meer kans op dan als je in het donker achter de geraniums blijft.

Maar jA, ik hou er toch ook wel van om een beetje met mijn kunsten te showen….

website bouwenTsssss……..
ben ik dan zo exhibitionistisch? Want dat was ook een opmerking die de revue passeerde.

Nou ehh… misschien wel,
ik ben er nog niet helemaal uit.
Die site gaat de lucht niet uit hoor, dat zeker niet.

Maar ik ga hier nog wel een beetje over verder “mijmeren”.

XJnn

6 reacties

 1. ginger schreef:

  net op je andere site zitten neuzen,..ziet er heel leuk uit!!! dit hier trouwens is heel leuk. mijn complimenten hoor,..

 2. devis schreef:

  Klopt er kunnen vervelende dingen gebeuren, net als in het “echte leven “maar wanneer je dat weet (en dat weet je nu) kun je kiezen wat te doen.
  Succes, want ik ben te lui voor webdesign, dus blog ik maar wat.

 3. SmaRts schreef:

  Succes in ieder geval!

 4. d(-_-)b schreef:

  Ben het niet eens met je collega cursist of is die heel onzeker of zo ???

  Ik vind het in ieder geval wel heel leuk en het is toch niet zo dat je hele geheime informatie ofzo op je site zet of satanische teksten !!!!

  Ik zou zeggen ga vooral door zo kan niet genoeg krijgen van FOTOOWWWWS,maar dat wist je al denk ik….eg leuk man / vrouw XXxxx2802380073219 😉

 5. nicky schreef:

  ik heb het hele weblog fenomeen pas 3 weken geleden ontdekt en lees tot nu toe tenminste bij sommige anderen dat sommige mensen heel vervelend kunnen reageren op je log

  ik zie het wel…ik plaats gewoon op mn log wat ik wil en als anderen dat niet leuk vinden vind ik het prima hoor 😉

 6. Eamel schreef:

  Gewoon doen en laten wat je zelf wil, toch? Niks van die gasten aantrekken. Je website is zo persoonlijk als je ‘m zelf wil maken..

  Leuke site, overigens.. die andere (ja, deze ook ;-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *