WEBSPINSEL-PIVOT-PERIKELEN

Ik heb op de web-log-voorpagina net uitgebreid verkondigd dat de archieven prima werken en dat ik klaar ben met mijn ‘gewauwel’ over Pivot, maar nu zie ik net dat het aan deze zijde dus nog NIET werkt! Op de februari-archief-pagina verschijnt het linkje naar maart niet….

Zometeen eens even kijken dus, hoe dat nou weer komt. En ik bedenk me ondertussen dat als ik nog meer Pivot-perikelen tegenkom, ik ze dan HIER wel ga spuien. Dat rommelen in die Pivot-templates is tenslotte een soort van “webdesignen-in-spe-op-hoog-niveau” wat ik daar mee uithaal!

Update:

Ik weet niet zo goed wat er aan de hand is met het februari-archief van de webspinsels. Ik had ook al een probleem met de eerste 12 postjes in die maand. Wat ik ook doe, daar krijg ik het niet meer voor elkaar om een marge (zoals bij de postjes erna) in te bouwen. Misschien is er iets mis gegaan toen ik bij het maken van het tweede weblog (het webspinsel-log) eerst de archieven van beide weblogs per ongeluk in 1 archief liet maken. Snappen jullie het nog? Hahaha, dat zal wel niet. Maar dat maakt niet uit. Ik laat het er even bij zitten. Wellicht kom ik er later nog achter…. en als iemand het weet… dan mag hij of zij het zeggen naturlich!!!

Update 2:

Ik heb nu alle webspinselpostjes opnieuw ingevoerd in de maand maart. Misschien dat het met het overgaan van maart naar april weL goed werkt. Tot mijn grote ergenis zie ik dat de eerste 12 postjes die nu in de maand maart zijn overgeplakt weer geen margeruimte hebben. Ik snap daar nix van. Maar nu laat ik het echt zitten.

Update 3:

En uiteindelijk is het allemaal toch nog goedgekomen ;o). Alle postjes staan onder de originele data en de archieven werken prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *