ZORG VOOR EEN AVATAR NAAST JE REACTIE!

Ik zag dus bij Luna op d’r site dat ze was overgestapt naar PivotX en dat ze daar zo blij mee was, onder andere door d’r nieuwe zoekfunctie, het weer gevonden worden door Google EN dat er voortaan fotootjes verschijnen naast de reacties op haar artikelen. Die zoekfunctie en dat gevonden worden op Google, dat lukt hier allemaal wel, maar waar ik wel jaloers naar keek was naar al die fotootjes naast die vele reacties die zij altijd krijgt (op zichzelf ook al jaloersmakend btw ;o)). Moet ik toch maar naar PivotX overstappen bedacht ik me, want dat wil ik ook! Maar met al die verschillende weblogs op mijn site en de algehele website-structuur, waar ik samen met mijn lief ZO op heb gezwoegd, durf ik dat niet zo maar 1,2,3 te doen. Op een andere site van ons bleek dat namelijk toch niet zo vlekkeloos te verlopen als verwacht.

Toen ging me ineens iets dagen… Had ik al niet eens eerder iets van die Avatar-functie gezien in mijn huidige Pivot-installatie? Door de instellingen van 1 van mijn weblogs bladerend, zag ik dat ik dat goed had onthouden. Ik had die functie er ooit eigenhandig uitgesloopt! Even een paar instellinkjes veranderd, het %gravatar% weer in mijn comment-opmaak teruggezet en het is hier nu dus ook helemaal voor elkaar!

Het enige dat jullie hoeven te doen is een emailadres bij je reactie invoeren. Heb je geen Gravatar-account dan verschijnt dit plaatje naast je reactie. Als je je echter inschrijft bij www.gravatar.com en daar een fotootje van jezelf of van wat je maar wilt upload…. dan verschijnt dat naast je reactie (mits je je emailadres invoert)! Hartstikke leuk toch?

En nou nog even in grote getalen gaan reageren dan svp. Dan wordt het hier net zo gezellig als bij Luna ;o)

2 reacties

 1. Jannie schreef:

  Even showen… DIT bedoel ik dus! 🙂

  • Jannie schreef:

   En als je je emailadres niet bij Gravatar hebt geregistreerd, maar het hier wel invult dan verschijnt deze.

   Zo, in ieder geval AL 2 reacties binnen bij dees! ;o)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *