MEMOLANE

memolane is cool!

Via Facebook zag ik dat Oli4b, een weblogmaatje van ver terug, een nieuwe tool had ondekt. Het heet Memolane en hiermee kun je al je weblogstories, plus je feeds van Twitter, YouTube, Foursquare, Flickr, etc. in een tijdslijn zetten. Heel erg tof! Ben het natuurlijk meteen zelf ff gaan proberen et voila Jannie’s Memolane” staat online! Het is nog wel een Beta versie en mijn Twitterfeeds, die gisteren nog niet verschenen staan er nu soms dubbel in. Daarnaast gaat ie nog niet zover terug als ik zou willen, maar hier wordt zeker nog aan gewerkt en ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Wil je het zelf proberen moet je je even aanmelden, dan krijg je enige tijd later (bij mij dezelfde dag nog) een invitecode toegezonden.

UPDATE: helaas is de beta versie, die het prima deed, uiteindelijk weer verdwenen en is mijn mooie memolane niet meer te vinden. Zelfs niet met de ‘waybackmachine’! En alles wat we nu nog hebben is een fotootje…..

2 reacties

 1. Eamel schreef:

  Ik zit nog steeds op m’n invite te wachten; 24 uur na inschrijving šŸ™

  Maar leuke gadget; mee eens. Afwachten.

  Btw; fijn dat je weer blogt. Ben nog steeds van mening dat je een strakke site hebt.

 2. Jannie schreef:

  Misschien is het inmiddels drukker aan het worden met inschrijvingen. En degene van wie ik de tip kreeg heeft er trouwens 5 dagen op moeten wachten bedenk ik me nu…

  Ik vind het zelf ook leuk om weer te bloggen. En zeker als er nog maatjes van het eerste uur komen kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *