OP NAAR WORDPRESS

Schermafbeelding

Het is hier natuurlijk al wel een heel poosje nogal stil, maar nog altijd ligt mijn site me na aan het hart. Jannies.nl zal dan ook never “down” gaan, zolang ik er ben en/of alles nog snap 😉 Nu is het zo dat Pivot, waar mijn logs sedert 2005 op draaien, geen updates meer geeft voor deze originele versie. Je moet nu overstappen naar PivotX. En dat gaat niet zonder slag of stoot, dat is toch wel een hele onderneming. “Dan kun je net zo goed én beter overstappen naar WordPress” zegt mijn lief. “Een veel grotere en actievere community, met meer mogelijkheden en ontwikkelaars die continu nieuwe plugins bouwen. Ik help je wel met het overstappen.”

En zo wordt er momenteel gewerkt aan jannies.nl v2.0. En het overstappen naar WordPress gaat dus ook niet bepaald zonder slag of stoot. De database is niet helemaal goed meegekomen, de comments natuurlijk ook niet en de hele layout + structuur is totaaaal nog niet wat het moet wezen….. Maar het komt goed.

Meanwhile blijft dit mijn vertrouwde site, waarop alles nog werkt, behalve de zoekfunctie. Meanwhile komen er hier dus geen nieuwe stukjes bij. Meanwhile kun je meespieken op de wordpress-versie in progress. Straks komt de hele bubs weer lekker naar hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *