WE ZIJN ER…

Om te beginnen een klein berichtje. Marcus en Jans zijn na een reis van 19,5 uur totaal, veilig neergestreken op de bedden van Hotel Lucky Ro in Phnom Penh. Het is daar dan maandag 6 november 11:00 uur ’s morgens, voor ons gevoel leven we echter nog in Hollandse tijd, is het 4:00 uur ’s nachts and we “still did get no sleep”. Toch gaan we niet slapen maar wakker blijven tot het hier bedtijd is, de beste remedie tegen een jetlag. Na heeeeeel even op het bed te hebben gelegen, konden we in deze accomedatie gelukkig wel genieten van een warme douche. Daar knapt een mens van op na zo’n reis! Fris gedouched gaan we op weg naar de rivierzijde, want hier is de laatste dag van het jaarlijkse waterfestival bezig. We zijn benieuwd.

Naar 't vliegveld - 1 uur - van Schiphol naar Kuala Lumpur - 11 uur - wachten op Kuala Lumpur - 3 uur - van Kuala Lumpur naar Phnom Penh - 2,5 uur - dingen regelen op 't vliegveld en naar 't centrum van Phnom Penh - 2 uur -

4 reacties

 1. Daan schreef:

  Fijn om te horen dat jullie geland zijn!!!!! xx Daan en Joy

 2. Wendy schreef:

  owwww gezellig… je houd het ook van daar bij 🙂

 3. Petmans schreef:

  Spannend!!! Niet te veel op het internet zitten hoor!

 4. Dan & Man schreef:

  Hi lieverds fijn dat jullie goed zijn aangekomen….!En ga er NU[als jullie een beetje bijgekomen zijn….?]maar LEKKER van GENIETEN……Tot hoors!
  Dikke x, Dan & Man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *