DE LIEVELINGE?

Via deze link lees je een leuk verhaal over de Lievelinge en het ontstaan van deze bijzondere camping. Het is weliswaar in 2017 geschreven maar het geldt allemaal nog steeds.

Wij zijn hier nu voor de derde keer. De keer hiervoor waren we in 2019 op het slotfeest. De hele camping was één groot partyfestival, wat was dat leuk. Helaas is het slotfeest nu even van de baan vanwege corona, maar nu is er (zeker in het weekend) ook van alles te doen.

Als je de camping op komt is daar altijd de Lievelinge Courant, met het programma van de week. Dit soort dingen maken deze camping uniek en leuk.

Een rondje over de camping; de vaste gasten hebben de leukste, gekke, bijzonderste plekken gecreëerd. Ook dat maakt de Lievelinge uniek.

Toffe afwasplek.

Het badhuis , hier binnen stond tijdens het slotfeest ‘s avond / ‘s nachts een DJ te draaien en werd het één van de beste partylocaties. Waar zie je dat?!

Er is ook een veld aan een mooi meer. Er kan gezwommen worden naar een steiger-plek met duikplank middenin.

Zweven is leven! Jaja 😉

Leuke horecapunten verspreid over het park.

Op dit moment worden op een van die plekken voorbereidingen getroffen voor een heuse Lievelinge bruiloft… dat wordt een hele mooie denken wij!

Dit weekend sluiten wij (via onze babylon/monastery kennissen) aan bij een grote vriendengroep en daarmee bruist het zoals op een slotfeest 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *