BLUB BLUB

blubVerslag


VERLATE VERSLAGLEGGING
.
Halverwege de Hurghada-week gingen we, gewapend met duikbril, snorkel en de meegekregen onderwatercamera, mee met zo’n populaire snorkelboottocht. Die avond ervoor hadden we dat in disco Papas beach geregeld met ‘Bob’ van de ‘Happy-Boot’, die daar toevallig bij ons aan een tafeltje schoof. Voor 10 euri mochten we de hele dag mee, zouden we twee keer stoppen om te snorkelen en nog een paar uur gaan zonnen op een mooi strandje. Gezien het feit dat we dit zelfde tochtje via Neckermann alleen voor 49 euri mochten meemaken vonden we dat we dat toch mooi hadden geregeld (of niet?!). Beetje jammer dat Bob de volgende dag nog even probeerde ons om het tuintje leiden door ineens meer te vragen, maar toen we hem aan zijn onderhoudende (versier-?) praatje van de vorige avond herinnerden, accepteerde hij met een glimlach onze 10 euro biljetten en zaten wij een poosje later op het zonnige voordek van de Happy-Boot behoorlijk happy te wezen…

En ik moet zeggen, het snorkelen was erg leuk. Beetje koud in dat water, dat wel. En het viel ook niet mee om met mijn enige vrije (rechter-)hand (had met de linker, A. d’r hand stevig vast) de camera door te draaien, af te knippen en er door het kijkvenstertje, via de duikbril ook nog iets op te krijgen. Maar ik heb er toch een paar leuke weten te schieten en op mijn netvlies staat wat ik er niet op heb weten te krijgen.

bovenwaterBlubverslag

Wat ook heel erg leuk was, waren de dolfijnen die op de heenweg met de boot mee zwommen. Fantastisch!!! Helemaal niet aan gedacht dat we die ook nog tegen konden komen en ineens waren ze er. Nog nooit gezien en niet gedacht dat dat zo ontroerend zou zijn. De hele boot was door het dolle. En wij knipten met onze onderwatercamera, de leukste plaatjes boven het water.

 

Aan boord ook nog heel gezellig zitten kleppen met de Russische meisjesvrouwen A. en M. en daar zijn we ’s avonds tot in de kleine uurtjes mee aan de Vodka gegaan.

Onze actiefste vakantiedag en ook een van de leukste. Ga je nog naar Egypte? Dan zou ik zo’n boottochtje zeker aanraden. Maar regel het wel in de disco, en niet bij de reisverleiding, dan kun je ’s avonds na afloop veel meer Egyptische Pondjes aan drank spenderen!

6 reacties

 1. Bettie schreef:

  daar word ik wel even jaloers van als ik dat zie!! *mijmerrrr* ik wil ook vakantie! NU!!!

 2. ton schreef:

  Bedankt voor de tip!

 3. Erwin schreef:

  Hmm, voor mij dit jaar geen verweg vakantie. Ik wordt dit jaar verblijdt met wat anders leuks. (Klik link!)

 4. Koen schreef:

  hey! mijn werkplek op de foto [grin]

  wat heb ik het toch slecht he jannie? ūüėõ

 5. Yep! Snorkelen is eg wel leuk !!! Nog erg goeie foto’s geworden met je onderwater-wegwerp-camera!

 6. Man schreef:

  En dat is niet geheel onbelangrijk,haha!

  Het ziet er super uit Jans op de foto’s de rest zie ik nog wel……!

  HMMMMMMMMM ik wil ook weer op vakantie…….!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *