CAMPING ESTARTIT

Ja, we zitten dus op camping Estartit aan de kust. Vanmorgen werden we wakker en Marcus voelde iets kriebelen… Het bleek een mier… Bij nader onderzoek bleken er een paar mieren in de Chevy ter hoogte van ons bed te lopen. Eenmaal buiten bleken er heel wat meer mieren over de grond te krieoelen en ook over de buitenkant van de Chevy.

Nog even later werd duidelijk dat de linker, de rechter en de overburen er ook last van hadden… Wat zeg ik, het is hier op camping Estartit blijkbaar de gewoonste zaak van de wereld!

De rechter buurman had een spuitbus met gif beschikbaar en was zo lief om voor ons een eigen bus mee te nemen van zijn bezoek aan een supermarkt.

De hele ochtend stond in het teken van mieren weg borstelen en gif spuiten…. De boel lijkt daarna redelijk onder controle. So much voor de ontspannen vakantie-ochtend!  Gelukkig maar dat het wel lukte met de mierenbestrijding, dus de rest van de dag hebben we ook nog op ons kamp gechill’t en aan het eind van de middag gaan we het plaatsje verkennen… Meteen een paar leuke schoenen gescoord! We scoren in de Spar ook wijn, kaas en chips en daarmee gaan we het strand op.  Ja hoor, het waait wel wat hard, maar dit is toch “het betere leven” 😉 Bij terugkomst op de camping doen we ff een biertje in de campingbar.  Maar met radio 538 op de achtergrond is de campingbar niet helemaal ons ding, dus al snel strijken we weer neer op ons eigen plekkie.  En al snel is het “extreem grote Gamba’s”-tijd! Joehoe! Kijk eens even wat een bordje ik voor mijn neus krijg! Al heel snel is er niks van over, maar daar zijn net geen foto’s meer van 😀

Oh en ondanks de Hollandse Frikandel speciaalsfeer hier, blijven we hier minstens morgen nog een dagje chillen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *