AAN HET EIND VAN 2018…

Aan het eind van 2018, lijkt het me goed om nog eens over mijn schouder terug te kijken naar de high- and lowlights van het nu bijna afgelopen jaar. Agenda erbij, foto’s erbij en een beetje graven in die bovenkamer…. hoe ging het ook alweer in;

Januari 2018
We luiden het nieuwe jaar deze keer in op de SS Rotterdam, samen met deze en nog een heleboel andere partypeople. Een goed begin is het halve werk.
Op 13 januari gaan we naar ons eerste concert van het jaar, Depeche Mode in de Ziggodome. Heel vet!
Eind december is mijn (Marco’s oude) Macbook Pro er mee gestopt, na een poosje tobben met mijn nog oudere Macbook en verzinnen wat de vervanging nu moest worden, staat half januari mijn nieuwe iMac op mijn bureau. Mooi scherm!
Nog meer feest! Vriend P.P. wordt 55 en nodigt ons uit op mysterieuze wijze… uiteindelijk blijken we dus bij “de Dr.” terecht te komen…. Zegt ’t je wat? Ik heb er in ieder geval heel wat medicijn tot me genomen! De terugweg over de Erasmusbrug was lang en zwaar. Daar wil ik het maar bij laten ;-).
In het laatste weekend van januari doen we de eerste film van IFFR 2018, er volgen er nog een stuk of wat in de week richting het eerste weekend van februari. Leuk om dat festival weer eens een beetje in te duiken!

Dat hebben we nu ook wat beter voor kunnen bereiden want… voor het eerst sinds jaren geen wintersport in de derde week van januari. Dat was wel even wennen en een ‘beetje leeg’, maar we konden dus wel goed films uitzoeken ;-).

Februari 2018


Ja dit gaat nergens over, ik weet het….
Dit berichtje stond nog steeds in concept en ik ben gewoon niet verder gekomen dan januari… hahaha het is me gewoon (weer?!) niet gelukt. Dus aan het eind van 2018, hebben we gewoon even terug gekeken naar januari en daar blijft het bij. Ook leuk toch?

Fijne jaarwisseling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *