KLEIN -IKEA- LEED

Ik dacht gisteren even snel een allerlaatste keukenopleukertje te kopen en wel het ‘RVS Grundtal kruidenrek’, hangende aan een ‘RVS Grundtal stang’ van 53 cm lang. Zo gedacht zo gedaan en toen ik ’s avonds laat thuiskwam van het kerstdiner kon ik het niet laten om de twee houdertjes toch nog even bovenaan het kruidenrekje vast te schroeven om te kijken hoe het ging worden. En hoe het ging worden?: ‘zo scheef als wat’. De twee houdertjes waren verschillend van ronding en het zag er niet uit. Vandaag dan maar weer even langs, op mijn weg van Zeist naar Utrecht. Naar de klantenservice, geld terug, naar de afdeling (die hele K****route afstruinend) en daar het meest rechte kruidenrekje weer uitgezocht en ditmaal ter plekke de houders uit het zakje gehaald en gecontroleerd.

Vanavond schroefde ik dus weer twee houdertjes dus aan een Grundtal kruidenrekje (en ja, dit was een stuk beter!), om vervolgens tot de ontdekking te komen dat een van de zijhouders van de Grundtal-stang ook krom uit de verpakking komt en daardoor scheef op de muur zal komen te zitten.

Morgen dus voor de dÈrde keer die IKEA doorkrossen. Grrrrrrrrrrr….

2 reacties

 1. Mario schreef:

  Het zou handig zijn als je 5 minuten van de Ikea af zou wonen, Like Me, maarja… je woont al samen.! (lol) Fijne dagen en een gezond en gelukkig 2006!

 2. Louche schreef:

  Nou jij bent in een lekkere kerststemming zeg. grrrrr ‘-)

  Nou ja het is ook niet leuk om voor de derde keer naar de winkel te gaan om iets goeds te krijgen.

  Ik wens je hele fijne feestdagen en alle goeds voor tweeduizendzes.

  Liefs Louche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *