NIET NU !!!

rugpijnStaat er net zo’n lekker Pinksterweekendje voor de deur, gaat mijn eeuwige zWakke pLek weer aandacht vragen. Ik had m lang niet gevoeld, mijn rug. Maar vanmorgen bij het instappen van de auto, ~tsjak~… aaargh! Steek, pijn! Toch nog naar het Utrechtse gereden en daar aangekomen twee Imbipru-dingesen ingenomen, maar dat hielp niet. Mijn afspraak van vanmorgen kreeg gedurende het gesprek de mooiste *kuch* griMaSSen voorgeschoteld, ik maakte telefonisch ruzie om nix met meneertje B. van een archtitectenburo en ik zat mezelf ondertussen ook danig in de weg. Geen doen dus.

Jans is nu maar naar huis gegaan en hoopt dat het morgen over is, er staan TE veel leuke dingen op de planning. Duim ff mee dat ze opzouten, die pijnlijke steken. Ga ik ondertussen ff PlaT

7 reacties

 1. Ed schreef:

  Ach Jannie toch…..als ik iets voor je kan doen …..

 2. Olle schreef:

  Heal mijn kind, HEAL!

 3. Colabelg schreef:

  En … is het al iets beter, ‘k zit hier al 5 minuten te duimen :P. Heb je er ooit al eens aan gedacht een zogenaamde “kraker” (of chiropractor als dat wel helemaal hetzelfde is) op te zoeken ? Mijn echtgenote is p die wijze al een drietal jaar verlost van kwalijke rugpijn. Even het overwegen waard maybe.

 4. Ed schreef:

  Gewoon gaan zwemmen….en rechtop skaten…..komp allemaal goe !!!

 5. Patrick schreef:

  Sterkte…

 6. Wendy schreef:

  Hmm, dat wordt een wkd niet feesten meid… goed rusten en web-loggen 😀 😉

 7. marieke schreef:

  Bij deze verzend ik positive vibrations voor een hoofd en lijf stralende Jannie-Pinkster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *