HARDLOOPSCHEMA

hardloopschoenenIk zie hier bij NedStaTs best wel vaak mensen binnenkomen op: hardloopschema voor beginners, ascics en/of Hardlopen.

En inderdaad daar heb ik het wel eens over hier, omdat ik daar nou eenmaal druk mee bezig ben. Dan vertel ik wel eens trots dat ik weer 23 minuten ben wezen lopen (volgende week begin ik aan mijn vijfde week) maar verder is hier nix nuttigs weg te halen over dat onderwerp…..

En dat vind ik dan zo sneu voor die mensjes en daarom heb ik het beginnersschema voor beginnende hardlopers, waarmee je rustig kunt beginnen te hardlopen als hardloper in spe zijnde, maar eens effetjes op het net gezet.

Dus jullie lopers in spe, klikt maar even hier voor het hardloopschemA. Ik programmeer die tijden trouwens iedere week op mijn telefoontje, daar zit een intervaltimer op. Dat is wel zo makkelijk, dan hoef je niet de hele tijd op je horloge te turen (stopwatch bleek het niet te doen) maar alleen maar naar de piepjes te luisteren. En die asics heb ik bij Runnersworld gekocht. In Apeldoorn dus, omdat ik daar toevallig was, maar die zaak schijnt in meerdere plaatsen te zitten. Je wordt daar heel goed geholpen, moet een stukje op een loopband rennen wat wordt gefilmd, waarna er precies wordt gekeken hoe je je voeten neerzet en welke schoenen daarbij passen.

Goeie schoenen is eigenlijk het enige dat je nodig hebt en daar moet je wel even wat geld tegenaan gooien. De mijne kwamen op honderd euri en dat vond ik wel te doen.

Uhm… nou ehh…tot zover mijn kennis op hardloopgebied….
duz loopzedanmaarrrrrrrrrrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *