OOK GOEDEMORGEN

Vanmorgen lag ik nog even ernstig te snoozen, toen mijn mobiele telefoon ging. Het was tien over half zeven, dus ik keek vreemd op, want dat is niet een tijdstip waarop ik vaak word gebeld. Ik twijfelde nog even of ik hem zou laten bellen, maar het kon iemand van een project zijn dus ik nam toch maar op. Ik hoorde wat geroezemoes en toen, de stem van Giel Beelen….? What the fuck…? “Ja, hallo is dit Rotterdamse Jannie? Een hoog opgeleide jonge vrouw? En kan ik jou bestempelen als een webcamgirl?”

“Huh? Nou dat valt wel mee” zeg ik met een krakerige stem, “ik heb wel een webcam, maar die staat maar weinig aan”. Ondertussen probeer ik een beetje bij mijn positieven te komen en vraag me af waar dit naartoe gaat. Moet ik soms ‘begin de dag met een dansje’ zingen? In de loop van het rare gesprek blijkt dat dit om Giel’s uitzendbureau gaat, daar heb ik me ooit ingeschreven in de hoop dat ik nog eens ‘prrrrrrrrrrrrrrijzen’ zou gaan winnen. “Maar daar heb ik toch niets over webcams opgezet?” vraag ik me af, “hoe komt ie erbij?” Giel heeft het ondertussen over hoog opgeleide jonge vrouwen die los gaan voor de webcam zonder er bij stil te staan waar die beelden voor gebruikt kunnen worden. Haha… wat een grap. “Nou, nee hoor, zo stom ben ik nooit geweest.” zeg ik een beetje sullig. Ondertussen gaat Giel maar door over mijn profieltje in zijn uitzendbureau en dat ik dat zeker heb aangemaakt toen ik nog single was. Dat er nu wel een vent naast me zou liggen en waar ik die dan heb leren kennen. Ik geef braaf en zo leuk mogelijk antwoord, want wakker Nederland luistert tenslotte mee. Zeg dat ik straks dat profieltje nog maar eens even na ga kijken, want ik vraag me af wat daar over webcams staat.

Giel vindt het goed, mits er nog even een geile goedemorgen tegenaan gegooid kan worden. Ook dat nog, welja. Braaf zeg ik; “goedemorgen Giel”. Het resultaat was geloof ik niet zo geil als gewenst, but what the heck. Nog steeds een beetje verbaast hang ik op, wat een raar gesprekje. Ik hoop maar dat Nederland nog niet zo wakker was, dit was nog erger dan Juffrouw Jannie en nu niet eens prrrrrijzen gewonnen!

Als ik later op de dag naar mijn uitzendbureau-profiel ga kijken begrijp ik echt niet waar ik het hele telefoontje aan te danken heb. Profieltje maar wel gelijk weggehaald trouwens. Ik lig ’s morgens vroeg liever ongestoord en ernstig te snoozen.

8 reacties

 1. Saskia (via Hyves) schreef:

  gut o gut….wat een ochtend! daar was jij niet op voorbereid. hahahah en hij dacht dat ie een sinle girl aan de haak kon slaan…letterlijk en figuurlijk mis geslagen….hahahahahahaha.

  zo zie je maar weer. internet is niet zo onschuldig. hahahahahaha

  weer een ervaring rijker….neem aan dat je er van hebt geleerd meis?

  liefs,
  sasje

 2. Annemiek schreef:

  Hahahaha, die Jannie, wat een verhaal joh! Bestaat er ook een uitzendinggemist.nl voor radioprogramma’s eigenlijk???

  Ben zelf ook ooit wakker gebeld, dat was op mijn trouwdag. Om 6.30 uur had ik iemand van Radio Rijnmond aan de telefoon…was wel gelijk goed wakker, haha, dat wel!

  Alles goed met Pinkel? Vind het nog steeds een bizar verhaal hoor! Maar gelukkig wel één met een goed einde…

  Groetjes!
  Annemiek

 3. Suzanne (via Hyves) schreef:

  Haha! Ik zag het net bij de wie, wat, waar staan en ben meteen de uitzending terug gaan luisteren. Dan sta, of liever gezegd lig, je toch wel even raar te kijken zo ’s ochtends vroeg!

  Groetjes,
  Suzanne

 4. Annemiek schreef:

  Hahahaha, ik heb het inmiddels terug kunnen luisteren (bedankt Suzanne!) en ohohoh, tis echt grappig! Die Jannie… 🙂

  • Jannie schreef:

   Hoi Annemiek!
   Ja grappig he? Althans, ik wil het het zelf ook nog wel even terughoren, volgens mij is het een heel raarrrrrr gesprekje…
   Heb net even bij Suzan gekrabbeld met de vraag hoe je dat precies doet. Als ik namelijk op de link klik (die heb ik dus wel gevonden) dan gebeurd er niets.

   Of zou ik eerst moeten defragmenteren? 🙂

   • Annemiek schreef:

    Hahaha, ik zou zeggen: probeer het! (is trouwens wel weer nodig hier…mijn computer is traaaaaaaag)

    Is het inmiddels wel gelukt om het gesprek terug te horen? Ik vond het in ieder geval erg grappig! 🙂

    Groetjes!
    Annemiek

 5. Maaike (via Hyves) schreef:

  Sjemig. En wat hebben we hier weer van geleerd??? Nooit een profiel aanmaken bij die Giele-dinges. Geile Giel. Eigenlijk is Giel gewoon ‘geil’ maar dan omgedraaid. *giechel* Maar goed dat ‘ie mij niet heeft opgebeld, zo grappig ben ik nou op mijn nuchtere maag.

  Je hebt het goed gedaan, hoor!

  xxx

 6. Martina (via Hyves) schreef:

  goeiesmorgens juffrouw Jannie!!!!

  😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *